Problem att få ut dina pengar från pokerklienten?

Många har säkert hamnat i fällan att de lagt in pengar med VISA-kort, väldigt enkelt. Sen spelar man ett tag och när man vill ha ut dem så märker man att det går inte riktigt lika enkelt. Det här gäller främst mindre bolag, i andra länder. Visst, man kan spela på Expekt och Ladbrokes som alla hört talas om vid det här laget, men där kryllar det ju av många duktiga skandinavier.

Vill man inte göra det onödigt svårt för sig, ja, då bör man söka sig till andra ställen som inte har samma frekventa andel nord-europeer. Party Poker är ett av dem, även om det blir mer och mer välkänt för svenskar så är det så pass stort att det finns bra variation även där.

Hur gör man då för att gå till väga?

Ja, det enklaste sättet måste vara att använda Neteller. Neteller är mycket populärt i USA och det har bidragit till att alla pokerklienter, Expekt och Ladbrokes inkluderade, har stöd för denna “Internetplånbok”. Det bäst är givetvis att även Party Poker och andra mindre välkända ställen har stöd för Neteller och det gör det väldigt lätt att komma åt vilken pokersite man vill.

Vi rekommenderar den som vill spela mer seriös och intensiv poker att söka sig till något mindre exponerat företag och Neteller är då ett bra verktyg för att få en enkel penninghantering. Från Neteller kan man nämligen direkt föra över pengar till sitt bankkonto, efter att man skapat en sådan koppling. Mer info om hur detaljerna går till finns att läsa på deras hemsida.

Detta är ett måste för den som är på jakt efter olika bonusar, spelar mycket eller bara vill pröva på olika klienter.

Andra erkänt bra alternativ till Bank/Kreditkort är Moneybookers och Click2Pay.

Läs fler pokertips.

Det här inlägget publicerades Friday 10 August, 2007 kl. 19:50. Du kan följa kommentarer genom RSS 2.0. Du kan hoppa till slutet och lämna en kommentar. Pingar är avstängda just nu.

Lämna en kommentar