Att välja pokerklient

Poker är större än någonsin just nu. För varje dag som går så kommer nya hemsidor, pokerklienter och nya pokerspelare. Detta skapar en enorm konkurrens vilket i sin tur gynnar dig, spelaren. Genom att aktivt byta pokerklienter och jaga bonusar så får du ut mer än bara det det du själv spelar ihop.

Vanliga erbjudanden är 20-25% på första insättningen upp till $100. Det som oftast krävs för att få dessa pengar är att man spelar ett antal så kallade raked hands. Detta görs med fördel på ställen som har många bord att välja på och där man kan spela på flera bord samtidigt.

Ett av det absolut största pokernätverket just nu är Party Poker. De har överlägset flest bord och det är i stort sett bara här man verkligen kan välja vilket bord man vill spela i. Som spelare strävar man efter att spela i ett bord som ligger på rätt nivå pengamässigt och som är väldigt loose, dvs där många spelare kollar floppen och bettar på skitkort.

När man ska välja pokerklient så är det massor av faktorer som spelar in och detta är bara några av dem. Everest Poker är berömda för att ha många spelare som man kan vinna pengar på i längden. Många sydeuropeér spelar enbart för att de vill spela och inte så mycket för att vinna. Men de, Everest Poker, har till sin nackdel en klient som kanske inte är världens snyggaste. Att ha flera konton på olika ställen fungerar givetvis om man har en stor bankroll men i slutänden brukar det bli så att man fastnar för ett eller två ställen och då är det kanske ändå designen och klienten som avgör för vissa, medan andra enbart går på bonusar och antalet tillgängliga bord.

Vårt bästa tips måste vara att slänga in $50 dollar och pröva sig fram tills man hittat ett ställe man trivs på för att sedan stanna där. Vi rekommenderar att du väljer någon av dessa:

Gå till Everest Poker, här
Gå till Ladbrokes Poker, här
Gå till Party Poker, här

Läs fler pokertips.

Det här inlägget publicerades Friday 10 August, 2007 kl. 19:45. Du kan följa kommentarer genom RSS 2.0. Du kan hoppa till slutet och lämna en kommentar. Pingar är avstängda just nu.

Lämna en kommentar