Titan Poker

Titan Poker har dagligen en handfull freerolls där du som nyregistrerad medlem kan spela 4 freerolls/vecka under 90 dagar. Som besökare av Freeroll.se får du dessutom möjligheten att delta i Nordic Private freerolls och buy in, varje vecka, en $25 cashbonus direkt in på ditt konto när du sätter in $25 (du behöver alltså inte spela ihop Titan Poker poäng för att få bonusen) och en hög första insättningsbonus. För att få detta måste du ange bonuskoden: cash25 och använder vår länk till Titan Poker.

Titan Poker är störst inom iPoker Network och växer stadigt. Titan Poker drar till sig många nya pokerspelare och många tillhör kategorin casinospelare som vill testa poker. Just detta är den största fördelen med Titan Poker. Att så många spelar hellre än bra.

Annat att säga om Titan Poker är att det är hög kvalite´ rakt igenom. Klienten är snygg och det känns bra att spela också lite längre pass. Grafiken är färgstark och det är enkelt att få ett grepp om funktioner och inställningar. De har rikligt med erbjudanden till spelare, både bonuspengar och biljetter till evenemang, bilar, plasma tv´n och resor. Det finns också svensk kundsupport.

Detta får du om du registrerar dig på Titan Poker och använder bonuskod: cash25

  1. Dagliga freerolls.
  2. En cash bonus på $25 direkt in på ditt konto vid första insätting på $25.
  3. 100% upp till $500 på din första riktiga insättning.
  4. Delta i Nordic Private freerolls och buy in, varje vecka.

Bonus: $25 direkt vid första insätting på $25 med bonuskod: cash25 + 100% upp till $500 inättningsbonus + Inträde till Nordic Private Freerolls varje vecka – Använd Bonuskod: cash25

Det här inlägget publicerades Monday 20 August, 2007 kl. 10:51. Du kan följa kommentarer genom RSS 2.0. Du kan hoppa till slutet och lämna en kommentar. Pingar är avstängda just nu.

Lämna en kommentar