Everest Poker

Everest Poker är ett unikt poker rum som erbjuder alla sina spelare att spela freerolls och sit and go´s helt gratis. Registrerar du ett konto hos Everest Poker får du tillgånt till Sit and Go bord med $0 inträde under 30 dagar. Dessa bord heter Shasta så håll utkik efter dem i lobbyn efter att du registrerat ett konto. Everest Poker står ensamma och ingår inte in något nätverk. Detta är inte någonting vi upplevt negativt utan det finns gott om spelare.

Everest Poker har ofta roliga priser i sina turneringar för att sticka ut ibland mängden. Det kan vara en semesterresa, biljetter till konserter och annat. Reloadbonusar varje månad och riktigt lätta motstånd är annars två mycket bra fördelar med Everest Poker.

Bonus: $200 till nya spelare

Bonusen får du i omgångar och för att få hela bonusen skall du spelar in 1500 Summit Points inom 30 dagar.
För varje $0,07 du genererar i rake ger 1 Summit Point. Everestpoker.com,

Pokerspel
Everest Poker har Texas Holdem och Omaha.

Därför skall du välja Everest Poker
Everest Poker har ett stort utbud av riktigt dåliga spelare. Det kan vara känsligt att säga men det är sant att stordelen av de Europeiska pokerspelarna inte alls är lika målmedvetna och duktiga som Svenska pokerspelare.

Det annordnas ofta kampanjer och varje månad ges en extra reloadbonus lagomt till lönehelgen.

Bonus: $200 till nya spelare

Det här inlägget publicerades Saturday 11 August, 2007 kl. 12:01. Du kan följa kommentarer genom RSS 2.0. Du kan hoppa till slutet och lämna en kommentar. Pingar är avstängda just nu.

Lämna en kommentar