CDPoker

CDPoker är en av de pokerrummen inom iPoker som växer snabbast. Hela pokerklienten är snygg och enkel att använda. Den är dessutom helt på svenska och det är alltid rikligt med spelare som spelar poker i nätverket. På frirullsfronten kan vi erbjuda 3st exklusiva freerolls hos CDPoker. Alla tre har $100 i potten och hålls en/vecka. Det finns inga krav på egen insättning för att vara med och spela dessa special freerolls.

CDPoker är en bra plats att börja för dig som är nybörjare och du bör inte missa detta. Du får exklusiva erbjudanden om du gör en egen riktig insättning eller också kan du spela gratis och på så sätt spela ihop en bankrulle om du är bra på spelet och har lite flyt. Erfarna spelare tjänar på att använda insättningsbonusen som ger 100% upp till $500 + $20 in på kontot. Minsta insättning för bonus är $10 och då får du $20 direkt in på kontot och har $30 att spela med.

För att utnyttja detta erbjudande hos CDPoker måste du använda bonuskod: frirulle20

Bonusen spelas ihop genom att du får poäng efter hur mycket du spelar. Poängen ger sedan pengar/dollar in på ditt konto.

Använd Bonuskod frirulle20 för 3st exklusiva $100 freerolls + $20 cash direkt på kontot + en hög deposit bonus på $500. Freerollsen spelar du direkt vid efter registrering och de övriga bonusarna får du om du sätter in minst $10.

Det här inlägget publicerades Wednesday 29 August, 2007 kl. 15:55. Du kan följa kommentarer genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar, eller trackbacka från din egen webbplats.

2 kommentarer till “CDPoker”


Lämna en kommentar